Erityisen hyvää valmisruokaa Kouvolasta

HoviRuoan näkemys hyvästä valmisruoasta on yksinkertainen: haluamme tehdä siitä aina vain parempaa. Nykyisissä ja tulevissa tuotteissamme maistuvat aidot ja herkulliset raaka-aineet. Valikoimastamme löydät monipuoliset välipalatarpeet sekä ainekset pääruokiin aina Vege-sarjasta Suomen suosituimpiin lihapiirakoihin.

Meillä kehitetään uutta perinteitä kunnioittaen

HoviRuoka aloitti toimintansa vuonna 2011, kun se osti Kouvolasta piirakka- ja valmisruokaliiketoiminnan. Nykyisellään HoviRuoalla on kaikki ydintoiminnan osa-alueet omissa käsissä, aina tuotannosta omaan logistiikkakeskukseen. Menestyksemme ovat luoneet henkilöstön osaaminen, aidot raaka-aineet, perinteiset reseptit sekä jatkuva uusien tuotteiden kehittäminen.

 

Vege- ja Biokaasumerkit

Vege-sarjan tuotteistamme löydät sekä Vege- että Biokaasumerkit. Vege-merkki on takuu siitä, että tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty mitään eläinperäistä. Säästämme näin ostajan aikaa, sillä tuotteen ainesosat on mausteista lähtien varmistettu vegaanisiksi.

Lisäksi valmistamme vege-tuotteemme biokaasusta saadulla energialla. Biokaasumerkki on tae siitä, että tuotteen valmistuksessa on käytetty ympäristöystävällistä, kotimaista uusiutuvaa energiaa, ja samalla tuettu suomalaista osaamista. 

Hankkeet

Olemme saaneet seuraavalle hankkeelle Euroopan aluekehitysrahaston tukea.

Projektin nimi:

HoviRuoka Oy Tuotekehitysprojekti

Tiivistelmä:

Kehittää kasvispohjaisia valmisruokia ja kehittää tuotantomenetelmien tehokkuutta ja laaduntuottokykyä. Näiden avulla kasvattaa HoviRuoan myyntiä HoReCa-markkinassa Suomessa sekä viennissä.

Myönnetty avustus:

199 310 €

   


Yhteistyössä HoviRuoan kanssa:

Antti Ruuskanen

HoviRuoka on aloittanut yhteistyön keihäänheittäjä Antti Ruuskasen kanssa. Urallaan Antti on napannut niin Euroopan mestaruuden kuin olympiahopeaa ja kiskaissut keihään parhaimmillaan peräti 88,98 metriin.

Huippu-urheilussa oikeanlaisella ravinnolla on luonnollisesti tärkeä rooli. Antti ei kuitenkaan suhtaudu ravintoon liian tiukkapipoisesti, vaan suo itselleen luvan myös herkutteluun. Vaikka Antti on sekasyöjä, kertoo hän pitävänsä myös kasvisruoasta. Kasvisten lisääminen ruokavalioon onnistuukin jatkossa Antilta helposti HoviRuoan tuotteilla!

Vili Hämäläinen

Moikka! Olen 22-vuotias Mikkelistä kotoisin oleva hiihtäjä. Muutin reilu vuosi sitten Joensuuhun aloittaessani kauppatieteiden opiskelun Itä-Suomen yliopistossa. Hiihtoa olen harrastanut kilpatasolla viisi vuotta, joista enemmän tosissaan satsannut viimeiset kaksi kautta. Tällä hetkellä satsaan hiihtoon täysillä, kuitenkaan opiskelua unohtamatta.

Tavoitteenani on seuraavan kahden vuoden aikana kehittyä hiihtäjänä ja nostaa tasoani kohti Suomen kärkeä. Tänä vuonna hiihdän viimeistä vuotta alle 23-vuotiaiden sarjassa nuorten SM-kisoissa. Päätavoitteeni tulevalle kaudelle ovatkin nuorten SM-kisat, mutta odotan tuloksia myös yleisen sarjan SM-kisoissa.

Tällä hetkellä paras henkilökohtainen sijoitukseni on viimevuotinen 13. sija alle 23-vuotiaiden SM-kisoissa. Kaapista löytyy myös yksi SM-pronssi muutaman vuoden takaisista nuorten viesteistä. Edustan seuratasolla Mikkelin Hiihtäjiä ja välineistönä toimii Fischer. HoviRuoka on antanut eväitä matkaani urheilijana lokakuusta 2016 lähtien.

Tessa Backman

Olen Tessa Backman, 14-vuotias alppihiihtoharrastaja Kouvolasta. Olen harrastanut alppihiihtoa tosimielellä noin neljä vuotta ja kehittynyt koko ajan, mikä motivoi minua eteenpäin. Tavoitteena minulla on, että kehitys jatkuisi samalla tavalla ja pystyisin saavuttamaan sellaisen tason ja menestyksen, joka mahdollistaisi pääsyn alppilukioon opiskelemaan ja samalla alppihiihtouran jatkamisen FIS-laskijana aikuisten kansainvälisessä kilpailusarjassa.

Saavutuksiani tähän mennessä: valtakunnallisen Audi Cupin palkintosijoja useita eri lajeissa, parhaana sijoituksena 3. sija kaudella 2013–2014, junioreiden syöksy SM 5, junioreiden Super-G SM 6, junioreiden suurpujottelu SM 7, junioreiden pujottelu SM 6 ja junioreiden paripujottelun SM 5.

Antti Teivainen

Suomen yksi menestyneimmistä raviohjastajista Antti Teivainen.