Erityisen hyvää valmisruokaa Kouvolasta

HoviRuoan näkemys hyvästä valmisruoasta on yksinkertainen: haluamme tehdä siitä aina vain parempaa. Nykyisissä ja tulevissa tuotteissamme maistuvat aidot ja herkulliset raaka-aineet. Valikoimastamme löydät monipuoliset välipalatarpeet sekä ainekset pääruokiin aina Vege-sarjasta Suomen suosituimpiin lihapiirakoihin.

Meillä kehitetään uutta perinteitä kunnioittaen

HoviRuoka aloitti toimintansa vuonna 2011, kun se osti Kouvolasta piirakka- ja valmisruokaliiketoiminnan. Nykyisellään HoviRuoalla on kaikki ydintoiminnan osa-alueet omissa käsissä, aina tuotannosta omaan logistiikkakeskukseen. Menestyksemme ovat luoneet henkilöstön osaaminen, aidot raaka-aineet, perinteiset reseptit sekä jatkuva uusien tuotteiden kehittäminen.

Vege- ja Biokaasumerkit

Vege-sarjan tuotteistamme löydät sekä Vege- että Biokaasumerkit. Vege-merkki on takuu siitä, että tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty mitään eläinperäistä. Säästämme näin ostajan aikaa, sillä tuotteen ainesosat on mausteista lähtien varmistettu vegaanisiksi.

Lisäksi valmistamme vege-tuotteemme biokaasusta saadulla energialla. Biokaasumerkki on tae siitä, että tuotteen valmistuksessa on käytetty ympäristöystävällistä, kotimaista uusiutuvaa energiaa, ja samalla tuettu suomalaista osaamista.

Hankkeet

Olemme saaneet seuraavalle hankkeelle Euroopan aluekehitysrahaston tukea.

Hankkeen julkinen nimi:

HoviRuoka Oy Tuotekehitysprojekti

Tiivistelmä:

Kehittää kasvispohjaisia valmisruokia ja kehittää tuotantomenetelmien tehokkuutta ja laaduntuottokykyä. Näiden avulla kasvattaa HoviRuoan myyntiä HoReCa-markkinassa Suomessa sekä viennissä.

Myönnetty avustus:

199 310 €

   


Yhteistyössä HoviRuoan kanssa:

Huippu-urheilussa oikeanlaisella ravinnolla on luonnollisesti tärkeä rooli. HoviRuoka tarjoaa eväitä urheilijoiden matkaan!

Antti Ruuskanen

Keihäänheittäjä

Kristian Pulli

Yleisurheilija

Jessica Kähärä

Yleisurheilija

Vili Hämäläinen

Hiihtäjä

Tessa Backman

Alppihiihtäjä

Antti Teivainen

Raviohjastaja

Jasmin Kähärä

Hiihtäjä