Erityisen hyvää valmisruokaa Kouvolasta

HoviRuoan näkemys hyvästä valmisruoasta on yksinkertainen: haluamme tehdä siitä aina vain parempaa. Nykyisissä ja tulevissa tuotteissamme maistuvat aidot ja herkulliset raaka-aineet. Valikoimastamme löydät monipuoliset välipalatarpeet sekä ainekset pääruokiin aina Vege-sarjasta Suomen suosituimpiin lihapiirakoihin.

Meillä kehitetään uutta perinteitä kunnioittaen

HoviRuoka aloitti toimintansa vuonna 2011, kun se osti Kouvolasta piirakka- ja valmisruokaliiketoiminnan. Nykyisellään HoviRuoalla on kaikki ydintoiminnan osa-alueet omissa käsissä, aina tuotannosta omaan logistiikkakeskukseen. Menestyksemme ovat luoneet henkilöstön osaaminen, aidot raaka-aineet, perinteiset reseptit sekä jatkuva uusien tuotteiden kehittäminen.

Vege- ja Biokaasumerkit

Vege-sarjan tuotteistamme löydät sekä Vege- että Biokaasumerkit. Vege-merkki on takuu siitä, että tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty mitään eläinperäistä. Säästämme näin ostajan aikaa, sillä tuotteen ainesosat on mausteista lähtien varmistettu vegaanisiksi.

Lisäksi valmistamme vege-tuotteemme biokaasusta saadulla energialla. Biokaasumerkki on tae siitä, että tuotteen valmistuksessa on käytetty ympäristöystävällistä, kotimaista uusiutuvaa energiaa, ja samalla tuettu suomalaista osaamista.

Sertifikaatit

Meille on myönnetty BRC Global Standard Food -sertifikaatti.

 

Hankkeet

Olemme saaneet seuraavalle hankkeelle Euroopan aluekehitysrahaston tukea.

Hankkeen julkinen nimi:

HoviRuoka Oy Tuote- ja laadunkehitysprojekti

Tiivistelmä:

Kehittää tuotantomenetelmien tehokkuutta ja laaduntuottokykyä.

Myönnetty avustus:

113 730 €

   


Yhteistyössä HoviRuoan kanssa:

Huippu-urheilussa oikeanlaisella ravinnolla on luonnollisesti tärkeä rooli. HoviRuoka tarjoaa eväitä urheilijoiden matkaan!

Kristian Pulli

Yleisurheilija

Jessica Kähärä

Yleisurheilija

Jasmin Kähärä

Hiihtäjä