Skip to main content

HOVIRUOKA

Erityisen hyvää valmisruokaa Kouvolasta

HoviRuoan näkemys hyvästä valmisruoasta on yksinkertainen: haluamme tehdä siitä aina vain parempaa. Nykyisissä ja tulevissa tuotteissamme maistuvat aidot ja herkulliset raaka-aineet. Valikoimastamme löydät monipuoliset välipalatarpeet sekä ainekset pääruokiin aina Vege-sarjasta Suomen suosituimpiin lihapiirakoihin.

Meillä kehitetään uutta perinteitä kunnioittaen

HoviRuoka aloitti toimintansa vuonna 2011, kun se osti Kouvolasta piirakka- ja valmisruokaliiketoiminnan. Nykyisellään HoviRuoalla on kaikki ydintoiminnan osa-alueet omissa käsissä, aina tuotannosta omaan logistiikkakeskukseen. Menestyksemme ovat luoneet henkilöstön osaaminen, aidot raaka-aineet, perinteiset reseptit sekä jatkuva uusien tuotteiden kehittäminen.

Haluamme on olla suomalaisten luotetuin valmisruoan valmistaja, tarjoten monipuolisia ja laadukkaita herkkuhetkiä kotikeittiöihin sekä innostaa ihmisiä nauttimaan hyvästä ruoasta helposti.

Vege-merkki

Vege-sarjan tuotteistamme löydät Vege-merkin. Vege-merkki on takuu siitä, että tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty mitään eläinperäistä. Säästämme näin ostajan aikaa, sillä tuotteen ainesosat on mausteista lähtien varmistettu vegaanisiksi.

Sertifikaatit

Meille on myönnetty BRC Global Standard Food- ja FSSC 22000 Food Safety Systems -laatusertifikaatit.

HoviRuoka Oy

Kanervistontie 1
45200 Kouvola

020 796 9350*
info@hoviruoka.fi

*Puheluiden hinta 8,35 snt/puhelu
+ 16,69 snt/min (alv 24 %)